Έναρξη νέου Προγράμματος Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ελασσόνας με τίτλο «Δημιουργία Ιστοσελίδας» – Τελευταία προθεσμία για την εγγραφή

Έναρξη νέου Προγράμματος Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ελασσόνας με τίτλο «Δημιουργία Ιστοσελίδας» – Τελευταία προθεσμία για την εγγραφή

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Ελασσόνας, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, ξεκινά την υλοποίηση νέου προγράμματος Εκπαίδευσης Ενηλίκων της Θεματικής Ενότητας «Νέες Τεχνολογίες» με τίτλο «Δημιουργία Ιστοσελίδας», στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).
Το πρόγραμμα προσφέρεται δια ζώσης σε όλους τους ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και σε μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Μετά από επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος εκδίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης, η οποία συνυπογράφεται από το Δήμο, το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ και την Γ.Γ.Δ.Β.Μ.Ν.Γ.
Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στο τμήμα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής δήλωσης συμμετοχής/αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερομένου.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί μετά την 21η Νοεμβρίου 2022 στις νέες εγκαταστάσεις του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ελασσόνας στο Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας – Ανατολικό Κτήριο (πρώην ΔΕΥΑΕΛ), κάθε Δευτέρα, ώρες 16:00-18:00 και Πέμπτη, ώρες 19:00-21:00.
Δηλώσεις συμμετοχής έως Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 εργάσιμες ημέρες και ώρες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:
Δ/νση: Δημάρχου Χρ. Βλαχοδήμου 1 (πρώην ΔΕΥΑ), Ελασσόνα Τ.Κ. 40 200, Τηλ.: 2493493615 – Email: diaviou@dimoselassonas.gr
Υπεύθυνη Οργάνωσης: Μαρία Φακή, Αν. Προϊσταμένη Τμήματος Διά Βίου Μάθησης Δήμου Ελασσόνας (Τηλ.: 2493493615 – Email: mfaki@dimoselassonas.gr)
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν την αίτηση από τον σύνδεσμο

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση.

Post Comment