Την Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022, η έναρξη μαθημάτων του νέου Προγράμματος Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ελασσόνας με τίτλο «Δημιουργία Ιστοσελίδας» – Οι πίνακες με τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων

Την Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022, η έναρξη μαθημάτων του νέου Προγράμματος Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ελασσόνας με τίτλο «Δημιουργία Ιστοσελίδας» – Οι πίνακες με τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Ελασσόνας, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, ξεκινά την Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022, την έναρξη μαθημάτων του νέου Προγράμματος Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ελασσόνας με τίτλο «Δημιουργία Ιστοσελίδας», στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).
Το πρόγραμμα προσφέρεται δια ζώσης και μετά από επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος εκδίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης, η οποία συνυπογράφεται από το Δήμο, το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ και την Γ.Γ.Δ.Β.Μ.Ν.Γ.
Τα μαθήματα του προγράμματος «Δημιουργία Ιστοσελίδας» της Θεματικής Ενότητας «Νέες Τεχνολογίες» που συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αριθμό δηλώσεων συμμετοχής θα υλοποιούνται κάθε Δευτέρα, ώρες 16:00-18:00 και Πέμπτη, ώρες 19:00-21:00στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ελασσόνας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν τους πίνακες με τα ονοματεπώνυμα συμμετεχόντων στο παραπάνω Τμήμα από την ιστοσελίδα του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ελασσόνας στον σύνδεσμο:

Τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας.
Λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για τη δημιουργία δεύτερου τμήματος. Για περαιτέρω πληροφορίες απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:
Δ/νση: Δημάρχου Χρ. Βλαχοδήμου 1 (πρώην ΔΕΥΑ), Ελασσόνα Τ.Κ. 40 200, Τηλ.: 2493493615 – Email: diaviou@dimoselassonas.gr
Website: https://kdvm.dimoselassonas.gr/
Υπεύθυνη Οργάνωσης: Μαρία Φακή, Αν. Προϊσταμένη Τμήματος Διά Βίου Μάθησης Δήμου Ελασσόνας (Τηλ.: 2493493615 – Email: mfaki@dimoselassonas.gr)
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση.

Post Comment